Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، جشنواره مد و لباس فجر نیز مانند دیگر جشنواره‌ها برگزار می‌شود و طراحان بسیاری از اقصی نقاط کشور برای شرکت در این جشنواره حاضر می‌شوند. این جشنواره که در بوستان گفت و گو برگزار شد، مورد استقبال طراحان و فعالان عرصه پوشاک از داخل و خارج کشور واقع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبقه بالا مختص لباس‌های آیینی و سنتی از کشور‌های مختلف بود و طبقه پایین را محصولات ایرانی تشکیل می‌دادند از این رو به مجتمع نمایشگاهی بوستان گفت و گو رفتیم تا نظرات افراد حاضر در جشنواره را در خصوص این دوره از جشنواره جویا شویم.

زمانی که به سالن مجتمع وارد شدیم با تعداد کمی از بازدیدکنندگان مواجه شدیم مخصوصاً در طبقه لباس‌های سنتی کشور‌های مختلف، تعداد بازدیدکنندگان بسیار کم بود، به سراغ یکی از خانم‌ها که مشغول تماشای یکی از مانتو‌های اصیل ایرانی بود رفتیم، از او درباره جشنواره این دوره پرسیدیم که گفت:من در سال‌های گذشته برای بازدید از این جشنواره نمی‌آمدم، ولی امسال در تمام روز‌های جشنواره شرکت کردم، من خیاط هستم و از ایده‌های بسیار جالب این دوره از جشنواره لذت بردم، با این که امروز بسیار خسته بودم، اما باز هم برای بازدید از این جشنواره آمدم تا از ایده‌ها و فکر‌های خلاق هنرمندان ایرانی ایده بگیرم. هر کسی که از این جشنواره بازدید کرد نظر خاص خود را داشت. برای نمونه من خودم به دید هنری به مانتو‌ها و لباس‌هایی که در این جشنواره وجود دارد نگاه کردم، ولی دوستم از لباس‌های موجود در جشنواره راضی نبود و می‌گفت این‌ها کارایی برای بانوان ندارد و صرفاً مدل‌هایی خاص است که مناسب هر مکان و شخصی نیست. البته این نظر اوست، ولی نظر من مخالف اوست و فکر می‌کنم این ایده‌ها و خلاقیت‌ها برای بانوان ایرانی بسیار خوب است، همین موضوع سبب شد تا با حفظ حجاب از رنگ‌های متنوع و مدل‌های خاص برای پوشش خود استفاده کنند.

به سراغ بانوی دیگری که محصولات سنتی شهر خود را در جشنواره عرضه می‌ کرد، رفتیم تا از او درباره این دوره از جشنواره مد و لباس بپرسیم، او جشنواره را اینگونه توصیف کرد که استقبال از جشنواره مد و لباس و تعداد بازدیدکنندگان بسیار کم بود و ما این توقع را نداشتیم. من در نمایشگاه‌های صنایع دستی مختلفی شرکت می‌کنم و همواره استقبال مردم خوب است امسال تصمیم گرفتم در جشنواره مد و لباس شرکت کنم و این اولین دوره حضور من است.سال گذشته در جشنواره حاضر نبودم و نمی‌توانم این دوره از جشنواره را با جشنواره سال قبل مقایسه کنم. ولی بهتر بود برای برگزاری این جشنواره برنامه ریزی‌های دقیق‌تر و بهتری انجام می‌دادند، زیرا ما هم هزینه کرده و در جشنواره شرکت کرده ایم، اما هیچ گونه تبلیغاتی از جشنواره مد و لباس در سطح شهر ندیدیم و همین سبب می‌شود تا مردم از برگزاری این دوره از جشنواره بی خبر باشند.

خانمی دیگر به همراه دخترش برای بازدید از جشنواره به مجتمع نمایشگاهی بوستان گفتگو آمده بودند، درباره این دوره از جشنواره گفت: لباس‌ها و مانتو‌های خلاقانه‌تر و ایده‌های جالب تری در آن‌ها به کار رفته است و این ایده‌ها همراه با پوشش اسلامی است که کار را برای خانم‌های باحجاب سخت نمی‌کند.

ایده‌ها و خلاقیت‌های جدید باعث می‌شود تا خانم‌هایی که پوشش کامل دارند بتوانند با رنگ‌های شاد،لباس‌هایی با پوشش کامل بپوشند.

به نظر من ایده‌های این جشنواره نسبت به سال‌های گذشته بسیار بهتر است.ولی قیمت‌های بالایی را برای این لباس‌ها در نظر گرفتند.برای نمونه به یک غرفه رفتیم که از یک استان محلی کشورمان در جشنواره حاضر بودند و درباره لباس‌ها و قیمت لباس هایشان پرسیدیم که متاسفانه قیمت مناسب با آن لباس نبود و حالا نمی‌دانیم آن قیمت بر اساس جنس پارچه یا دستمزد خیاط بوده است.

دختر جوانی هم که برای بازدید از جشنواره آمده بود درباره این دوره از جشنواره گفت: من هر سال در جشنواره فجر شرکت و از مد‌ل های جدید استقبال می‌کنم، اما این دوره از جشنواره بسیار خلوت‌تر از سال‌های گذشته است.

من فکر می‌کنم این به شرایط اقتصادی مردم جامعه باز می‌گردد، مردم سعی می‌کنند به این گونه جشنواره‌ها و یا نمایشگاه‌هایی که مرتبط با لباس است، مراجعه نکنند. از نظر من استقبال کم بازدید کنندگان به شرایط اقتصادی نامناسب مردم باز می‌گردد، اما با این حال ایده‌های این دوره از جشنواره بهتر از سال گذشته بود و طراحی‌ها و مدل‌های مانتو مطابق با عرف و استاندارد جامعه است.

از بانوی دیگری درباره مدل مانتو‌های این جشنواره پرسیدیم که او پاسخ داد اکثرا مدل‌هایی است که نمی‌توان آن‌ها را به راحتی در هر مکانی پوشید.

یعنی نمی‌توان آن را در مکان‌های عمومی استفاده کرد و این مدل‌ها مخصوص جشن‌ها و مهمانی‌ها است البته از این نظر که شما می‌توانید ایده‌های خوبی از این مانتو‌ها برای دوخت لباس خودتان بگیرید، خوب است اما در میان این مدل‌ها، مدل‌هایی دیده می‌شود که نمی‌توان گفت طراح بر چه اساس آن را طراحی کرده است.شاید این سلیقه و نظر من است، ولی برخی مدل‌ها اصلاً مناسب جشنواره نبودند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدو لباس مد روز جشنواره مد و لباس برای بازدید سال های گذشته جشنواره حاضر بوستان گفت ایده ها مانتو ها مدل هایی خانم ها لباس ها مدل ها نظر من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلم گناوه ای رتبه برتر جشنواره ایده های نو را کسب کرد
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر